Lägenheten ligger vid den 3 km långa stranden i den marina stadsdelen av Salobreña.

Salobreña är ett pittoreskt kustsamhälle med 320 soldagar om året, 1 timmes bilfärd öster om Malaga. Samhället präglas av gamla anor från såväl den Romerska som Arabiska tidsepoken vilket har satt sina spår i form av mysiga gator och gränder samt dess borg. Där bor cirka 12000 invånare och är ej exploaterat av turism.

Gångavståndet till centrum är 5 minuter. Bra utbud på såväl restauranger, shoppingmöjligheter, matbutiker samt caféer med internetanslutning. Vackert belägen golfbana (Los Moriscos) i närheten vars banor sträcker sig längs med havet. Avståndet till staden Granada samt Sierra Nevada är 30 minuters bilfärd.

Lägenheten är belägen på 2:a våningen i en fastighet cirka 50 meter från stranden. Vardagsrum med möjlighet till 3 bäddar, sovrum med 2 bäddar, stor vinklad terrass (20 kvm) med solmöjlighet från förmiddag till kväll med utsikt i tre riktningar: åt havet, över staden med borgen och åt Sierra Nevada.

Fullt utrustat modernt kök med tvättmaskin, kyl, frys, ugn, micro, kaffebryggare, vattenkokare, dammsugare med mera. Nytt badrum med duschkabin. Fullt möblerat med sänglinne, handdukar, TV, DVD med mera. Allt drivs med elektricitet i lägenheten, ingen gas!

Fastigheten omgärdas av en vacker, tropisk trädgårdsanläggning som sköts av trädgårdsmästare året runt. Dessutom finns en tennisbana tillgänglig samt sommartid även en poolanläggning bestående av två bassänger (tillgänglig under perioden 15/6 - 15/9).

Uthyres omgående, veckovis eller månadsvis.

Har du frågor och funderingar kring detta fritidsboende, så får du gärna höra av dig!

Ring 042-141834 eller 0708-141848, tillgänglig under helger samt vardagar.

E-post: info@costatropical.nu
 
    Copyright © costatropical.nu. All rights reserved.
Var ligger då detta paradis som ingen av er kanske någonsin har hört talas om? De flesta vet var Costa del Sol finns. Kustremsan öster om Costa del Sol heter Costa Tropical. Det tar cirka en timme att åka bil hit från Malaga och cirka 30 minuter från Granada, men till Granada går inga direktflyg från Sverige. Det finns goda bussförbindelser både med Malaga, Granada, Almeria och Motril.
Vad gör vi då i Salobreña? Vi badar naturligtvis. Vi spelar golf på den närbelägna golfbanan. Vi vandrar i de smala gränderna i staden som fortfarande har kvar sin genuina Andalusiska prägel. Vi gör utflykter upp i Sierra Nevada eller till Granada. Vi kanske kopplar av i trädgården eller sitter på altanen och beundrar utsikten över havet, staden eller bergen. Men det är som vackrast på kvällen när alla ljusen är tända...
Salobreña - Costa Tropicals lilla pärla!